diumenge, 20 de novembre de 2011

MARXA POPULAR D'ESTANYOL 2011

Diumenge dia 20 de novembre del 2011:
Avui, em fet una sortida amb una colla molt maca, ja que érem uns quants, en Ruben, Jordi, Jesus Jaen, Pere, Angel i Jesus , a i jo també.
Sortida una mica tard, ja que l'Angel no sé que feia i hem sortit uns minuts tard, però sense cap problema, ja que així l'hem fet més tranquils, o sigui amb més espai. Hem començat a bon ritme fins arribar a Aiguaviva, ja que el camí era força planer i asfaltat, i seguidament ja hem començat a agafar pistes forestals i amunt i avall, passant a prop de Sant Roc i anant a parar a la carretera que va d'Estanyol a Bescanó on es dividien els dos recorreguts de 8 i 14,5 km teòricament, i dic teòricament, perquè n'han sortit uns dos més. En aquest punt, ja només erem en Ruben, en Jesús, Jo i un tal Jordi, que ja vam coincidir l'any passat i també vam anar junts. A partir del desviament, ja hem començat a agafar corriols, cosa que a mi m'agrada molt i també ens hem embrotit una mica més, però com dic, després de la cursa de muntanya de >Girona, ja pot ploure que no passa rés.
Al final hi havia un satèlit que ens volia passar a l'últim moment, cosa que ha fet que acabéssim fen una esprintada final.
Esmorzar amb butifarra o xuia, coca ,xocolata,café i aigua....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada