diumenge, 7 d’abril del 2013

ROMÀNIC EXTREM 2013- Marató de la Vall de Bianya (MVB) 29-161

    Diumenge dia 7 d'abril del 2013:

Avui al matí, ben d'hora, hem anat juntament amb l'Ivan i tres components més del club olímpic farners (Joan,Jordi i Carles), cap a Hostalnou de Bianya, per realitzar la Marató que s'hi celebrava. 

Recollida de pitralls i apunt per començar en una zona de sortida, que cal dir, ja ens mostrava part de com seria la cursa per la seva bellesa...



Tret de sortida i endavant en un pujar i baixar de corriols, pistes , per boscos i camps i també per línies elèctriques i ermites... això sí, tot en un paratge inmillorable i impressionant amb vistes a tot arreu i molt boniques amb uns pirineus ben nevats, amb un terreny enfangat en molts trams, cosa que particularment m'ha encantat, ja que trobo que son encants afegits, que fan que siguin diferents i únics en cada edició (neu, pluja o fang).




  
  Personalment era la meva quarta marató de muntanya i tot i que cadascuna eren de característiques molt diferents, aquesta ha estat la millor amb diferència, tant pel recorregut, com per les meves condicions físiques, que suposo que mica a mica van millorant!!
He optat per començar endarrerit i així no forçava massa al principi, cosa que ha fet que en el primer tram de corriols, he quedat frenat pel gruix de corredors que hi havia i que segurament hauria pogut pujar més ràpid, però penso que ja m'ha anat bé per guardar forces per més tard, mica a mica m'he anat trobant bé i he començat a apretar un xic més i a guanyar posicions fins que cap a la meitat de la prova ja he començat a veure a la distància els companys del club olímpic farners i mica mica els he atrapat i els últims kms els he fet juntament amb ells fins que cap al final en una zona de pista asfaltada i anant a un ritme més exigent, he quedat un pel despenjat, però en divisar la zona d'arribada, les forces m'han tornat de cop i he pogut fer una accelerada a fons que ha fet que pogués avançar a dos dels companys i també a la segona classificada femenina i encara el millor per passar, en la zona d'arribada he sentit els meus nens que em cridaven des de l'altre costat del riu, però no els veia ja que hi havia força gent i al arribar al tram de recta final els he vist i els he agafat de la ma per finalitzar una gran fita amb la millor companyia possible...




 Al final un molt bon temps 4:58:53 i amb poc patiment, cosa difícil en aquestes distàncies.

  A destacar i molt, la magnífica organització, tant a l'hora de repartir els pitralls, com en les explicacions del traçat i els avituallaments genials amb tot el que calia i el perfecte marcatge del recorregut, cosa que podria dir que de les múltiples curses que he realitzat ja siguin maratons, mitges etc... és la més ben marcada i amb diferència , ja que no he dubtat ni un sol moment cap on havia d'anar.

En definitiva i finalment FELICITAR i MOLT a tota la gent(voluntaris i patrocinadors) que ha col.laborat amb la seva ajuda a fer que aquesta prova tingui cara i ulls...i sigui de les millors de la zona amb tots els aspectes.

  Per acabar dir que la Vall de Bianya, suposo que molta gent igual que jo, només la coneixia de passar amb cotxe per anar cap a Camprodon, Sant Joan de les Abadesses, etc... i gràcies a la marató he vist lo bonica que és realment la zona, i l'he coneguda més a fons i penso que és una molt bona manera de promocionar la zona.

 Gràcies!!




  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada