diumenge, 17 de juliol del 2011

PUJADA A ROCACORBA PEL PR-C I BAIXADA PER LA RIERA.

Diumenge dia 17 de juliol del 2011:
La creu de Rocacorba

Avui, he passat a buscar en Pere i hem anat cap a Canet d'Adri on a l'esglèsia començava el track que   teniem baixat del wikiloc. Sortida a les 07:29 i vinga ca amunt, la pujada ha estat dura, però ja ho esperavem amb uns 700 metres de desnivell, però la baixada hem fet un tall per asfalt i en arribar on hi ha el desvio que indica girona, hem girat a l'esquerra i hem començat a baixar per una pista que s'ha anat fent estreta i bruta fins al punt de no poder còrrer i haver de caminar amb molta dificultat ja que estava el camí plé de romagueras i arbustos , els arbustos per sort s'aparten, però les romagueras deixen marques i hem quedat ben esgarrinxats...El recorregut haig de dir que és molt xulo, però amb el camí net.Aquesta ruta ha estat de uns 19km i uns 700 de desnivell.
Haig de dir que en el Wikiloc que és on vaig descarregar el track per fer amb el gps hi havia comentaris que ja ho deien, ja que la ruta era feta del 2008, ha estat una cagada meva de novell en aquests aspectes.No em passarà més.
En definitiva que cada vegada que hem quedat amb en Pere i el camelbak , hem acavat liats i mig perduts...La pròxima ha de ser una ruta ben estudiada o coneguda.
Carles i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada