diumenge, 26 de juny del 2011

MARXA POPULAR MONTFULLÀ 2011.

CARLES, ALBERT, ERMENGOL I RUBEN.
Diumenge dia 26 de juny del 2011:
Avui hem quedat a les set del matí a Monfullà, ens hem inscrit i tot seguit em començat a còrrer al trot per escalfar una mica, en pocs moment l'Albert ha començat a apretar fins cap al km 4 o 5 que ha triat el recorregut curt i jo i en Ruben em seguit pel llarg, l'Ermengol també ha fet el llarg, tot i que s'ha perdut dues vegades, ja que a Estanyol en una casa que hi ha una ermita, el malparit del propietari de la casa ha esborrat les marques de guix de la marxa i alguns s'ha n perdut, nosaltres com que ja havia fet la marxa d'Estanyol ja ho coneixia, el meu fallo ha estat no marcar de cap manera el recorrregut, però en aquell moment no se m'ha ocurregut, tenia feines a còrrer.
El recorregut, ha estat dels millors que he fet, ja que hem anat enganxant talls de altres marxes que ja havia fet, com aiguaviva (sua la gota ) o la d'Estanyol.
Em fet molts talls de corriols impresionants i molt ràpids, però em patit un ensurt en un corriol que baixavem una mica canyats i despres d'una curva tancada venia una pendent molt forta emb la suma de un xargai d'aigua que no ens l'hem fotut de miracle, jo he frenat tant com he pogut i he sentit que en Ruben darrera meu també patia per passar sense caure, encara que hagués volgut frenar no ho hauria aconseguit ja que veniem fort i el pendent era fort. Al final hem acabat sense pendre mal i l'ultim tram(uns 500m) hem acabat a ritme de 4 min el km. La mitjana de la cursa ha estat de 5:29m/km, amb un temps total de 01:16:18 i una distància de 13,89kms.

Una marxa per aconsellar a la gent que li agradi còrrer per corriols i desnivells tot i que el total de desnivell acumulat era poc(259m), però amb molts canvis de ritme.

1 comentari:

  1. Bones, ens sap molt greu el tema de la senyalització en el tram d'Estanyol. Segurament va ser un malentès amb els veins de la casa i quan en vam tenir constància vam anar rapidament a marcar de nou aquest tram. Confiem que us hagi agradat el recorregut i la festa en si i esperem retrobar-vos l'any següent. Qualsevol suggerència i crítica constructiva serà ben rebuda.
    A reveure.

    ResponElimina